Senaste dagarna
Publicerat den

Snabb sammanfattning av de senaste dagarna: 
Jag har köpt en ny klänning som jag planerar att ha ikväll hos Tyra som ska ha hejdå-middag eftersom hon också åker till USA. 
Fin min jag vet! Skickade den egentligen bara till Clara men nu får hela väääärlden se den.
I onsdags hade vi skolavslutning. Det var blandade känslor eftersom jag åker. Jag var glad men det känns ändå konstigt att lämna det säkra och fara ut på äventyr som jag inte vet var det slutar.
Clara åker ju också till USA så vi har blivit tajta på sistone xP När vi är med varandra känns det inte som att man lämnar allt eftersom båda känner likadant. Vi kan inte rtiktigt fatta att det är sommarlov eller vad vi nu ska kalla det. Vi åker och därför kan man säga att vi har sommarlov i ett år.
Här är vi i alla fall efter skolavslutningen. Vi kommer aldrig komma tillbaka till DaGy vilket känns wierd. Fattar inte.
På kvällen åkte jag till Linnea Moller som hade fest. Jag var inte bjuden först men jag ringde till Emmelie som är ganska bra kompis med Linnea och hpn frågade. Jag blev uppskriven på listan och så drog jag direkt. Jag och Tyra fick höra att vi är lika vilket är kul för hon är snygg!! Kvällen var bra med sjukt mycket känslor jag orkar inte. Det gamla kom tillbaka och nytt blev ännu nyare. I efterhand vet jag inte riktigt vad jag ska säga, känna eller tänka. 
På morgonen efter fick (gjorde) jag en supergod frukost:
Jag träffade Clara och vi kollade på VRGs flak. Vi såg en blå 606a vilket är fett coolt för de är alltid röda.
Inatt sov jag och Clara över och på morgonen åt vi frukost i solen. Sen åkte vi till henne och badade och åt lunch.
Vid tre skulle hon rida och jag åkte hem för att fixa mig till Tyra. Jag har städat i köket och nu ska jag hoppa in i duschen och sen bli klar inför kvällen! 
 
Drömmen du aldrig drömt.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?