Önskelista
Publicerat den

Det börjar ju närma sig jul vilket betyder presenter och hemlängtan. Behöver inte direkt något sådär pronto men det är klart att man kan komma på saker hehe.
1. Lifeproof case Nüüd i svart. Iphone-skal som tål i princip allt. Du kan kasta telefonen i golvet, tappa den i vatten, vad somhelst och skalen ska klara det. Hur bra??
2. Svarta Hunterstövlar. Slaskigt väder har jag fått höra att det ofta är här. Då passar ju Hunterstövlar in perfekt. Har även hittat ett par som är ihopfällbara, perfekt ifall jag vill resa hem med dem också!
Passsar vädret här i Michigan då det byter snabbt vilket ofta leder till slask och blä.
3. Long sleeve t-shirts. Så. Himla. Mysigt. Vill gå runt i det och Yoga pants all day. Vill ha i färgerna grå och ljusblå.
Denna i turkos är även otroligt fin.
Älskar nederkanten: Mysig men samtidigt fin!
4. SVENSK MAT. Cravear all sorts svensk mat, får nog bli en tripp till IKEA snart. Lite mörk choklad eller ett paket singoalla hade ju inte suttit fel alltså.
5. Kitsound Hive wireless bluetooth speaker. JA TACK. 
6. Mamma och pappa... Saknar dem så otroligt mycket. De spelar en stor roll i mitt liv, en roll som absolut ingen kan ersätta. Det värsta är när jag sätter på julmusik. Det drar fram så mycket julkänslor. Det är svårt att förklara men det är en längtan som aldrig tar slut. Det enda jag kan göra är att hitta på roliga saker tills jag får träffa dem igen. Jag vet att jag ska njuta och hitta på massa saker för att inte längta hem men jag måste få sakna dem lite också. Jag har inte sett dem på 96 dagar vilket känns sjukt.
Mamma!
Pappa! (Han är ingen alkoholist)
Men det här var inte meningen att bli värsta deppiga inlägget. Vi ses ju faktiskt om 7 månader!
 
Drömmen du aldrig drömt.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?