Ojsan!
Publicerat den

Har inte uppdaterat på flera dagar nu... Det har varit jul och jag har haft det sååå bra. Jag har bott med grannfamiljen och det har varit som en dröm. Innan jul åkte jag med Olivia till the mall och åt på chinalestulang.
Hon ville inte vara med på bild.
På julafton började vi klockan 6.30 med stockings (julstrumpor!). Jag fick lite blandade saker men den bästa var nog en honey-nånting body butter eller ett presentkort på Panera bread (restaurang).
Sedan började vi öppna julklappar. I den här paketen till Sverige från USA fanns det ett par stockade marinblå vantar med GO och USA på handflatorna. Fick även en kalasfin pyjamas från VS. Ska nog göra ett inlägg med bara julklappar för att underlätta lite.
Ser fett biffig och manlig ut på bilden haha.
Hos världens mysigaste familj!!
Vi gick ut och åkte pulka i snön, avis någon??
Izzy och Anna, åhh love them!
Gose-Izzy!!
Pusslat ett 1000-bitars pussel har jag avklarat. Har kommit på att jag älskar att lägga pussel.
Bakade schackrutor gjorde jag igår. De smakar jättegott.
Jag har hunnit spela en basketmatch också. Vi förlorade med 2 poäng men det var ingen conference game så det spelade ingen roll. Jag satte två treor vilket var kul! Några steals och en block (oväntat att jag blockade jag vet). Vi har inte förlorat någon match i vår conference vilket är bra!!
Fick fruktsallad till frukost en dag, yummy!!
Det finns inte så mycket mer att skriva än att jag har haft en underbar vecka och att jag kommer sakna att bo med the Shehabs. 

Drömmen du aldrig drömt.Kelin

Yaai va kul det är att basketen går bra! synd att vi inte kommer hinna spela tillsammans nästa år :( saknar dig <3URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?