Trist
Publicerat den

6 månader har gått. Mina första tre månader var inte särskilt njutbara men jag lärde mig å andra sidan en hel del. Jag har fått bolla många tankar med mig själv vilket gjort att jag har lärt mig att ta egna beslut och att våga tro på mig själv. Efter många känslor fram och tillbaka och överläggningar har jag bestämt mig för att byta familj. Min familj har varit ett stort hinder för mig. Jag har inte trivts hos dem vilket gjort att jag inte velat vara med dem. Vi är för olika; jag är mjuk och känslosam medan de är mer konfronterande och hårda. Det har tagit alldeles för mycket energi och jag bestämde mig helt enkelt för att ta steget.
Snart är jag packad och klar! Sjuuuukt mycket grejer :O
Jag har pratat med YFU och min värdfamilj en massa och på lördag ska jag flytta till en temporär familj. Där ska jag bo i 2-3 veckor tills något händer (hittar en ny familj eller något, har ingen aning). Jag vill flytta in hos grannen och de är villiga att ta emot mig men det sa YFU nej till. Jag är inte hundra procent säker på varför men det kan vara att min familj tycker det är stelt. Vi får se vad som händer.
Jag kan känna att jag har slösat 6 månader här i en familj jag inte vill bo hos. Jag har såklart lärt mig mycket om mig själv och nya beteenden. Jag har även insett hur lyckligt lottad jag är som har familj och vänner som älskar mig, ett fantastiskt hem och en bra personlighet (har träffat en del psycho människor).
Det har varit en otroligt jobbig resa med många tårar och jag hoppas att allt ska bli bättre.

Drömmen du aldrig drömt.Mickan

Åh älskade Sosseennn <3 hoppas det löser sig!!! du har mitt nummer om det är nåt som sagt :)

Svar: Tack Mikey <3
SophieURL: http://mikaelanymans.blogg.se/


Kalloo

Åå bästa duu!! Du är stark så jag vet att du klarar det här <3333

Svar: Tack gosis!! <3
SophieURL:


Ballen

Vad du är stark :')

Svar: Tack ballzor, miss uuuuu
SophieURL: http://tillbryssel.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?