Perks of being a volunteer at YFU
Publicerat den

Jag ska snart iväg och intervjua en förhoppningsvis blivande utbytesstudent. När man intervjuar en blivande utbytesstudent är det som att spänningen man kände innan man åkte kommer tillbaka och allt börjar om igen. Det här är verkligen det bästa med att vara voluntär hos YFU. YFU släpper in oss som precis varit utbytesstudenter om vi är engagerade och tycker det är kul. 
 
Drömmen du aldrig drömt.Önskelista!
Publicerat den

Nu börjar ju julen närma sig och jag kan inte vara mindre exalterad. Jag har inte haft svensk jul på ungefär 700 dagar och därför är jag lite extra spänd. Det bästa med julen är att få ge bort julklappar, speciellt till mamma, hon förtjänar det. Jag tycker så klart också om att få julklappar och det här är några saker som står på min önskelista i år.
 
Jag har som en slags passion för flaggor och önskar mig därför en flaggbok med alla världens flaggor i.
 Flaggor är fascinerande och jag planerar att lära mig så många som möjligt.
Som säkert många andra önskar jag mig iPhone 6 i guld!
 
En cashmere-poncho står också på listan och helst i färgerna svart eller beige.
Jag önskar mig ett nytt flaggspectrum då mitt gamla spel är en ouppdaterad utgåva.
 
Sen önskar jag mig en begagnad gammal DBS, crescent eller monark. Jag har min morfars gamla DBS på landet och är helt kär i den. Därför vill jag ha en lika fin cykel här eftersom jag kommer vilja cykla till skolan i vår.
Så. Himla. Fin.
Jag önskar mig också en karta där jag kan sätta upp pins på ställen jag varit på och ställen jag vill resa till.
Jag vill inte sätta pins i väggen så jag funderar på om jag ska köpa en anslagstavla och sätta bakom kartan och sedan sticka pins i eller använda något annat än pins.
Det finns även en liten väska jag önskar mig...
Tänk er den här väskan till en trench coat!
Jag önskar mig även en fin topp från Odd Molly. Jag har förut alltid tyckt att Odd Mollys kläder har varit konstiga och har därför bara köpt enstaka plag därifrån. När jag var på Arlanda såg jag en supersöt topp och insåg att Odd Molly kanske har en del plagg som intw r galna hehe. Jag har därför inte bestämt en speciell topp jag vill ha utan vet bara på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut.
Sen har jag så klart lyckats hitta på lite andra onödiga saker att önska mig hehehehe. Bland annat en MacBook Pro ( den nya och tunna varianten som min vän Clara har), en lulle vitte (louis vuitton på mitt och pappas språk) plånka i deras klassiska mönster och en weekend bag (alltså en lite större väska man kan ha med sig om man bara ska bort i några dagar. Jag vet redan i förväg att jag inte kommer få någon av dessa saker och kommer antagligen inte ens berätta för mamma och pappa att jag vill ha dem.
Den sista saken jag önskar mig är boken med över 300 Vogue covers från över 100 år tillbaka.
Det är en bok som är fin att ha liggandes på ett bord när man flyttar hemifrån eller bara i rummet hemma. Har redan en fantastiskt fin "bordsliggarbok" fast från Ralph Lauren.
 
GOD JUL och glöm inte att det här är,
drömmen du aldrig drömt.